screenshots_90039 x
U bent niet ingelogd, log eerst in om artikelen op uw verlanglijst te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen >>

SkinHydraCera 60 Tabs

SkinHydraCera 60 Tabs

HYDRATATIE OP Z’N BEST

Iedereen kent wel eens een periode van een droge huid. In de winter bijvoorbeeld, als de verwarming aan staat, of juist in de zomer op een kantoor met airconditioning. Ook mensen die vaak vliegen kennen de vervelende, trekkerige huid. Maar waarom is nu die huid opeens droog, en waarom zijn er mensen die altijd een droge huid hebben?

De huid bestaat uit allerlei lagen die elk een eigen functie heeft. Zo is de buitenste laag (hoornlaag) verantwoordelijk voor het buiten houden van ongewenste stoffen maar ook het afremmen van vochtverlies van de onderliggende lagen. Als die hoornlaag niet in optimale conditie is, verliezen we meer vocht en voelt de huid droog aan. Bijvoorbeeld direct na het douchen omdat dan nog wat extra huidvet is verwijderd. Veelal wordt er dan een hydraterende crème of lotion geadviseerd. Hydrateren langs de buitenzijde is echter onmogelijk, je kan geen vocht van buiten inbrengen. Dit zijn veelal marketingverhalen gebaseerd op laboratoriumonderzoek, maar niet effectief op de echte huid. Wat dit type crèmes wel kunnen is een kunstmatige laag (synthetisch) vet aanbrengen die het tekort van de hoornlaag aanvult. Echter, door de structuur van die crème maakt deze geen onderscheid tussen vochtverlies wat ongewenst is of tussen vocht, afkomstig van de zweetklieren. Alhoewel tijdelijk handig in gebruik verliest de huid zo een deel van haar functie. Toch hebben hydraterende crèmes nog een geheim wapen; ze bestaan voor een groot deel uit… water. En als je water op je huid doet, daarna afsluit met vet, dan zet de keratinelaag een beetje uit door het vocht en dan lijk je minder rimpels te hebben. Douchen werkt natuurlijk ook. Te lang onderwater zorgt voor te veel effect en ga je juist meer rimpels krijgen…
Echt hydrateren langs de binnenzijde kan gelukkig wel. Gewoon voldoende water drinken is al een stap in de juiste richting. Nu zijn er twee stappen van belang. Voorkomen dat het vocht weer ongewenst de huid verlaat en, erg belangrijk, het binden van vocht in de lederhuid.
In ons nutricosmetics programma ontwikkelden we de Skin HydraCera. De naam HydraCera is afgeleid van de twee belangrijkste componenten; hyaluronzuur en ceramides. De eerste bindt het vocht, de tweede remt effectief het vochtverlies door herstel van de vochtbarrièrefunctie. Daarmee zorgt het voor een betere hydratatie. 

De combinatie met SkinBalance kan het effect van de HydraCera verder versterken, naast de gezonde invloeden op de rest van de huid.

Inhoud : 60 Tabs

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

WinkelwagenZoeken
1376644586-logo1.jpg1376644699-promofoto1.jpg1376644641-LavieSage_logo.jpg1376644810-mineralogiepromofoto1.jpg1376981834-Schoonheidssalonrijen.jpg1377863601-beauxxlogo-zonder-care-for-you.jpg1380718485-Postnl.jpg1378209310-Homepagina.jpg1378210443-facebook-logo.jpg

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop