screenshots_90039 x

Algemene voorwaarden

1. Algemeen
1.1  De hieronder genoemde algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten aangegaan via de webshop van Beauxxcomfort.
1.2. Onderstaande voorwaarden kunnen te allen tijden door Beauxxcomfort gewijzigd worden.
1.3. Door het plaatsen van een bestelling bij Beauxxcomfort verklaart elke klant zich, zonder voorbehoud, akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.
1.4. Op de algemene voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 
2. Prijzen en verzendkosten
2.1 Alle genoemde prijzen zijn in euro’s, incl. BTW 21% (of 6% op voedingssuppelementen van Laviesage) en excl. verzendkosten. De verzendkosten worden in het totaaloverzicht, voor het sluiten van de overeenkomst, berekend.
2.2 De verzendkosten bedragen voor alle verzendingen binnen Nederland € 3,50. Voor bestellingen met een totaalbedrag vanaf EUR 30,00 is verzending gratis, er worden geen verzendkosten berekend bij betaling bij afhalen.
2.3 Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.
2.4 Beauxxcomfort is niet aansprakelijk voor de gevolgen van (kennelijke) invoerfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten ontleend worden.
2.4 Bij ruilen/retourneren van artikelen zijn de verzendkosten voor het terugsturen naar Beauxxcomfort voor de klant. Indien het echter een ruiling betreft zal Beauxxcomfort eenmalig de verzendkosten voor het opnieuw op te sturen artikel op zich nemen.
 
3. Betaling
3.1 Na bestelling in de webwinkel ontvangt u direct een email met de bevestiging van uw bestelling en uw ordernummer.
3.2 Betaling kan direct online geschieden via iDeal of kan voldaan worden bij afhalen in de winkel bij Beauxxcomfort.
3.3 Bestellingen worden alleen verzonden na ontvangst van betaling.
 
4. Levering
4.1 Alle bestellingen worden na ontvangst van de betaling aangeboden voor verzending bij postnl per pakketpost.
4.2 Per email ontvangt u een bevestiging indien uw bestelling is verzonden.
4.3 Indien bestellingen, om wat voor reden dan ook, een vertraging van meer dan 7 dagen oplopen, wordt u hiervan per email op de hoogte gebracht. De klant heeft dan het recht de bestelling kosteloos te annuleren.
4.4 Beauxxcomfort is niet aansprakelijk voor evt. schade/verlies indien een bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven adres.
4.5 Beauxxcomfort is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door postnl.
4.6 Indien een bestelling onverhoopt niet uit voorraad leverbaar is zal Beauxxcomfort de klant hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen via email of per telefoon. Indien betaling al heeft plaatsgevonden zal deze teruggestort worden.
 
5. Eigendomsvoorbehoud
5.1. Zolang de klant geen volledige betaling over het gehele overeengekomen bedrag heeft verricht, blijven alle te leveren of geleverde goederen eigendom van Beauxxcomfort.

6. Annulering
6.1 Zonder opgaaf van redenen kunnen binnen 24 uur na bestelling, bestellingen worden geannuleerd, mits nog niet verzonden.

7. Ruilen en retourneren
7.1 De verzendkosten alsmede het verzendrisico van het retour zenden van de artikelen zijn voor risico van de klant. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen. 
    Bij ruiling neemt BBeauxxcomfort de verzendkosten van het opnieuw op te sturen artikel eenmalig voor haar rekening.
7.2 Artikelen kunnen aan Beauxxcomfort retour gezonden worden onder de volgende voorwaarden:

   - Binnen 7 dagen na ontvangst van de bestellingen dienen retourzendingen of ruilingen per email aangekondigd te worden alsmede teruggestuurd te worden. Emailaankondigingen dienen te gebeuren via info@beauxxcomfort.nl of via de contactpagina op de website. 
     Hierin kunt u tevens aangeven of u het artikel wenst te retourneren.
   - Artikelen dienen ongebruikt, ongeopend, en in originele verpakking binnen 7 dagen na ontvangst teruggestuurd te worden, daarbij voorzien van de kopie pakbon. Het artikel dient verstuurd te worden naar het bovengenoemd adres.
   - Bij retourzending zal het retour te ontvangen bedrag (na aftrek van de verzendkosten) binnen 30 dagen aan u overgemaakt worden.
 
8. Aansprakelijkheid
8.1 Beauxxcomfort doet er alles aan om een zo goed mogelijk product te leveren. Alle producten bezitten dan ook die eigenschappen die u bij normaal gebruik mag verwachten. Na ontvangst van de artikelen dient u deze direct te controleren. 
    Mochten deze niet aan uw verwachtingen voldoen, niet conform uw bestelling zijn of niet voldoen aan de beschrijving op de website dient u dit per ommegaande per email aan ons te melden (info@beauxx.nl). 
    Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het zoeken naar een oplossing.
8.2 Bij het niet volgen van de gebruikerstips kan Beauxxcomfort niet aansprakelijk worden gesteld, cq worden klachten ongegrond verklaard.
8.3 Beauxxcomfort is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.
8.4 De inhoud van de website is zorgvuldig samengesteld. Beauxxcomfort kan echter niet verantwoordelijk gehouden worden voor niet juiste en/of onvolledige informatie.
8.5 Indien onopzettelijk door typ- en/of drukfouten verkeerde prijsinformatie op de website is vermeld zal deze zo spoedig mogelijk worden aangepast. Ook op al gedane bestellingen kunnen prijswijzigingen als gevolg van bovenstaande worden doorgevoerd, 
    indien de bestelling nog niet verzonden is. Desgewenst mag de klant vanwege bovenstaande prijswijziging de gedane bestelling kosteloos annuleren.
 
9. Overmacht
9.1 In het geval van overmacht heeft Beauxxcomfort, het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van een bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder tussenkomst van de rechter te ontbinden, 
    door dit schriftelijk mee te delen en zonder Beauxxcomfort gehouden is tot enige schadevergoeding.
 
Artikel 10. Klachten   
10.1 Alle klachten in verband met de levering, kwaliteit, hoedanigheid van het artikel of iedere andere klacht, zullen door Beauxxcomfort serieus in behandeling worden genomen.                                       
10.2 De klant dient een klacht kenbaar te maken aan Beauxxcomfort  (adresgegevens staan onderaan vermeld).                                                                                                                                            
10.3 Beauxxcomfort zal binnen 14 dagen de klacht proberen op te lossen. Beauxxcomfort zal de klant hierover schriftelijk (via brief of e-mail) berichten.                                                                                                          
10.4 De maximale vergoeding is gelijk aan de door de klant betaalde prijs over het product

11. Privacy
11.1 De persoonsgegevens die Beauxxcomfort registreert, worden uitsluitend gebruikt om de gesloten overeenkomst te kunnen nakomen. Pas na vooraf verkregen toestemming kan Beauxxcomfort
     deze gegevens ook gebruiken om de klant persoonlijk gerichte aanbiedingen te doen.                                                            
11.2 De persoonsgegevens die verwerkt worden, zijn alle gegevens die de klant zelf invult in het bestelformulier wanneer hij of zij een artikel bestelt of heeft besteld.                                   
11.3 Beauxxcomfort zal persoonlijke gegevens van klanten niet aan derden verstrekken.

Beauxxcomfort / Beauxx
Hoofdstraat 96
5121 JH  Rijen
info@beauxxcomfort.nl

KVK ; 18033686
BTW ; NL 140801972B01
WinkelwagenZoeken
1376644586-logo1.jpg1376644699-promofoto1.jpg1376644641-LavieSage_logo.jpg1376644810-mineralogiepromofoto1.jpg1376981834-Schoonheidssalonrijen.jpg1377863601-beauxxlogo-zonder-care-for-you.jpg1380718485-Postnl.jpg1378209310-Homepagina.jpg1378210443-facebook-logo.jpg

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop